23.11.2021 bylo zahájeno v Herlíkovicích Mistrovství Čech mládeže spolu s Open turnajem Labská 21 Gold ve Špindlerově Mlýně.
Mezi reprezentanty Libereckého kraje se dostali tři naši hráči a sice Jegor Frantsev, Vítek Hůlka a Filip Sichrovský.
Českolipskou výpravu ubytoval Roman Burda v chatě Labská ve Špindlerově Mlýně a na utkání se dojíždělo. Pro účastníky byl připraven i bohatý doprovodný program.
Nejlepšího výsledku dosáhl podle očekávání v kategorii U12 Jegor Frantsev-12. místo za 6 bodů z 9 partií.  Byl to velmi pěkný výkon s velkým potenciálem do dalších let, protože zde soupeřil s hráči o dva roky staršími!  Rozhodně nenechal svou kůži zdarma i Vítek Hůlka, když ve stejné kategorii vybojoval 3.5 bodu a obsadil 58. místo, o cca 10 míst lépe než byl nasazen. Filip Sichrovský v nejkvalitněji obsazené kategorii mezi 68 účastníky skončil na 44. místě se 4 body a taktéž přeskočil mnoho Elově lepších protihráčů.
Když se zrovna nebojovalo, tak se volný čas využil k procházkám po kouzelném okolí,  využíval se aquapark ve Špindlerově Mlýně a v pátek byla pro nás k dispozici i bobová dráha. K celkové pohodě přispělo až neuvěřitelně krásné, slunečné počasí, které nás po celý týden doprovázelo. Není ani divu, že po nádherně stráveném týdnu se mnohým dětem ani nechtělo domů…

Výsledky

Share this: