Ve dnech 1. a 2. června 2024 se v Kulturním domě v Kunraticích u Frýdlantu konal Krajský přebor mládeže Šachového svazu Libereckého kraje (ŠSLK) v praktickém šachu. Tato prestižní akce přilákala mladé šachisty z celého regionu, kteří se utkali v napínavých partiích o titul krajského přeborníka.
Turnaj se odehrával v příjemném prostředí Kulturního domu v Kunraticích, který poskytl ideální zázemí pro soutěžní klání.
Turnaje se zúčastnilo více než 50 mladých šachistů ve věkových kategoriích do 10, 12, 14 a 16 let. Každá kategorie byla vysoce konkurenční a plná nadějných hráčů, kteří prokazovali své dovednosti a strategické myšlení.
Krajský přebor mládeže ŠSLK v praktickém šachu 2024 byl úspěšnou a dobře zorganizovanou akcí, která přinesla mnoho nezapomenutelných momentů a ukázala vysokou úroveň mládežnického šachu v Libereckém kraji.
Kulturní dům v Kunraticích u Frýdlantu se opět ukázal jako vynikající hostitel a jeho prostory přispěly k hladkému průběhu turnaje. Doufejme, že mladí šachisté budou pokračovat ve svém šachovém růstu a že se brzy setkáme na dalších šachových turnajích.

Výsledky

Share this: