Šachový klub Česká Lípa zaznamenal během uplynulého víkendu výrazné šachové úspěchy i zklamání. V sobotu se náš tým vydal do Lysé nad Labem, kde nás čekaly dva důležité zápasy proti týmům Desko Liberec.

První duel s týmem Desko Liberec B probíhal ve výborné atmosféře a našim hráčům se podařilo zvítězit přesvědčivým skóre 5:1. Výkony všech našich hráčů byly vynikající a podařilo se jim získat cenné body pro náš tým.

Ve druhém zápase dne, proti silnějšímu soupeři z týmu Desko Liberec A, probíhaly partie mnohem vyrovnaněji. Naši šachisté bojovali s velkým nasazením, což vedlo k zasloužené remíze 3:3. Tento výsledek je skvělým příkladem naší schopnosti čelit i těžším protivníkům.

Neděle nás však přivítala zklamáním. Třetí kolo 1. ligy mládeže se konalo na domácí půdě v DDM Libertin Česká Lípa, kde jsme se postavili proti silnému soupeři. Bohužel, po těžkých bojích jsme nakonec prohráli 1:5. I přes prohru jsme hrdí na naše hráče, kteří předvedli své odhodlání a bojovnost.

Celý víkend byl plný emocí a cenných zkušeností pro náš tým. Děkujeme všem hráčům za skvělou reprezentaci našeho klubu a těšíme se na další zápasy, ve kterých určitě ukážeme naši sílu a schopnosti.

Výsledky

Share this: