Naši tři šachisté se s velkým odhodláním zúčastnili 31. ročníku šachového turnaje jednotlivců v rapid šachu, LIBEREC OPEN, který se konal tento víkend. Ačkoliv konkurence byla silná, dokázali překvapit a dosáhnout lepších výsledků, než s jakými byli nasazeni na startovní listině.

Největším úspěchem se blýskla Lucie Jínová, která po skvělých výkonech obsadila čtvrté místo s 6,5 body, čímž dokázala, že patří mezi elitní hráčky turnaje. Její zápasy byly napínavé a přesvědčivé, což jí zajistilo vysoké umístění v konečném pořadí.

Další skvělý výsledek přinesl Iegor Frantsev, který si vybojoval 6 bodů, což mu zajistilo významný postup v žebříčku. Jeho hra byla velmi dynamická a ukázal, že má schopnost se vypořádat s tlakem i proti zkušeným soupeřům.

Třetím z našich reprezentantů byl Václav Vladyka, který si připsal 3,5 bodu. Přestože čelil silným protivníkům, dokázal získat cenné zkušenosti a předvedl několik zajímavých partií, které přispěly k jeho dalšímu šachovému rozvoji.

Celkově se našim šachistům na turnaji vedlo nad očekávání dobře a jejich výkony jsou důkazem, že tvrdá práce a trénink přinášejí výsledky. Gratulujeme jim k vynikajícím výsledkům a přejeme mnoho dalších úspěchů na šachových turnajích!
Výsledky

Share this: